суббота, 9 февраля 2013 г.

бухгалтерський облік відходів виробництва

Розраховано на студентв вищих навчальних закладв спецальност "Облк  аудит" та слухачв нститутв пслядипломного навчання. Пдручник буде корисним також викладачам вищих навчальних закладв, бухгалтерам-практикам, кервникам пдпримств  органзацй, студентам нших економчних спецальностей, як прагнуть оволодти знаннями про порядок  особливост звтност пдпримств. 

Звтнсть пдпримства  У пдручнику розкриваються сутнсть та змст звтност пдпримств, теоретичн та практичн аспекти  складання, джерела нформац для заповнення показникв, порядок заповнення та вдповдальнсть пдпримств  працвникв за достоврнсть звтност, яка  важливим джерелом нформац для  користувачв при формуванн поточних та стратегчних ршень.

Рекомендований для студентв економчних спецальностей вищих навчальних закладв та коледжв, як вивчають дисциплну «Теоря ймоврностей та математична статистика». 

Посбник мстить основн поняття, методи, теореми та формули; багато розв"язаних типових задач: необхдн таблиц; завдання для самостйно роботи студентв та поточного контролю якост одержаних знань та навичок; зразки контрольних робт, ндивдуального семестрового завдання, тести.

Теоря бухгалтерського облку  Навчальний посбник написаний вдповдно до навчально програми дисциплни «Вища математика для економств» (Частина 2: «Теоря ймоврностей та математична статистика») для пдготовки бакалаврв, спецалств та магстрв з економки.

Бухгалтерський облк у торгвл та ресторанному господарств   Навчальний посбник для самостйного вивчення дисциплни «Бухгалтерський облк у торгвл  ресторанному господарств» рекомендований студентам спецальност «Облк  аудит». У посбнику розглядаться питання бухгалтерського облку товарних запасв  тари в процес здйснення операцйно дяльност оптовими, роздрбними та пдпримствами ресторанного господарства споживчо кооперац Украни. Структура посбника вдповда програм курсу га побудована згдно з вимогами вищо школи до навчальних посбникв для самостйного вивчення дисциплни. 

Пдручник буде корисним також практикуючим бухгалтерам, фнансистам, аудиторам, менеджерам, бзнесменам, як подають фнансову звтнсть ноземним нвесторам та вивчають зарубжний досвд ведення облку з метою його використання у професйнй дяльност; надасть суттву допомогу при пдготовц до спитв за програмою мжнародно сертифкац бухгалтерв «С¶РА» 

Розраховано на викладачв та студентв економчних факультетв, слухачв вддлень пслядипломно освти, магстрантв та аспрантв.

Мeтою даного навчального видання  формування у студентв глибоких теоретичних знань та практичних навичок з органзац облку у зарубжних кранах, умння використовувати облкову нформацю. Цс сприятиме пдвищенню конкурентоспроможност фахвцв з облку, аудиту й фнансового менеджменту, допоможе зрозумти передумови та напрямки процесу реформування бухгалтерського облку, що здйснються в Укран, розширить кругозр  озброть знаннями для практичного застосування Мжнародних стандартв бухгалтерського облку та фнансово звтност.

Облк у зарубжних краних  У пдручнику розкриваються методологчн засади органзац облку, побудови та використання фнансово звтност зарубжних кран.

Рекомендуться для студентв, практикуючих  майбутнх бухгалтерв, аудиторв, фнансиств, економств, пдпримцв  всх, хто прагне поглибити сво знання з фнансового облку та набути навикв формування звтност пдпримства. 

У навчальному посбнику послдовно викладено теоретичний матерал з практич\ними прикладами облку необоротних актин», грошових коштв та розрахункв з дебторами, фнансових нвестицй, запасв, власного капталу, зобов"язань, доходв  витрат, курсових рзниць, операцй у валют, податку па прибуток, а також наведено порядок складання фнансово звтност пдпримства.

Фнансовий облк  Навчальний посбник да можливсть забезпечити навчальний процес студентв спецальностей «Облк  аудит» та «Фнанси» з дисциплн «Фнансовий облк», «Фнансовий облк ¶», «Фнансовий облк II», «Звтнсть пдпримства» та «Фнансова звтнсть».

Рекомендуться для студентв економчних ВНЗ, аспрантв, слухачв факультетв пслядипломно освти  курсв пдвищення квалфкац, бухгалтерв-практикв, викладачв вищих навчальних закладв. 

У посбнику наведено численн ситуацйн приклади, як люструють конкретн господарськ операц, а також питання для самопереврки, тести для самоконтролю  практичн вправи для самостйно роботи. Матерал люстрований таблицями, рисунками, схемами.

Бухгалтерський фнансовий облк  Це повний методичний посбник з ведення бухгалтерського фнансового облку на пдпримствах Украни. У ньому систематизовано викладено органзацю й методологю фнансового бухгалтерського облку на пдстав узагальнення роботи пдпримств рзних галузей.

Облк у банках   Для пдготовки посбника використан нормативно-правов акти Верховно Ради Украни та Нацонального банку Украни з питань облку у банках, що розмщен на вдповдних сайтах ¶нтернету. За допомогою цього врахован найновш змни  доповнення до зазначених актв та забезпечено оновлення навчальних матералв. В посбнику врахован досвд авторв та провдних викладачв дисциплни Украни з пдготовки навчальних посбникв та з викладання дисциплни. Навчально-методичний посбник з дисциплни «Облк у банках» призначений для студентв спецальност «Облк  аудит», що готують небанквськ вищ навчальн заклади, денно та заочно форм навчання та вдповда навчальнй програм з курсу. 

Органзаця бухгалтеського облку   У пдручнику розглянуто загальн питання органзац бухгалтерського облку, а саме: основи органзац облку, органзаця роботи облкового апарату, документування господарських операцй  документообгу, а також розкрито органзацю облку  контролю грошових коштв, фнансових нвестицй, розрахункових операцй, необоротних активв, матеральних запасв, витрат, доходв, фнансових результатв та нших складових бухгалтерського облку. Пдручник мстить числов приклади, таблиц, рисунки, тести та запитання для самопереврки. Призначений для студентв вищих навчальних закладв спецальност "Облк  аудит", нших економчних спецальностей, аспрантв, слухачв нститутв пслядипломно освти, бухгалтерв, фнансиств, аудиторв та нших спецалств економчного профлю. 

Натиснть на картинку для збльшення чи Змст для отримання додатково нформац. Державний фнансовий контроль   Дане видання вдкрива серю навчальних посбникв з культури дловодства, кожен з яких  самостйним. В даному посбнику комплексно висвтлено питання документацйного забезпечення управлння з урахуванням нових тенденцй розвитку дловодства, яке подано як результат розвитку  самовдосконалення цлсно комункативно системи, як вияв потреби об"кта управлння у вищому рвн впорядкування, як культура операцйно управлнсько технолог. Збраний матерал включа як безпосередньо оформлення документв, так  висвтлення дловодного технологчного процесу. Наведено розгорнут характеристики основних нормативних положень щодо створення документв, велика увага придлена систематизац документац, особливостям документування. Розрахований на фахвцв, кервникв органзацй, працвникв дловодних служб, викладачв  слухачв системи пдготовки, перепдготовки  пдвищення квалфкац кадрв та всх, хто прагне до високо культури дловодства. 

Вртуальна книжкова виставка

Комментариев нет:

Отправить комментарий